Hop til indholdet.

Som kjent har Botved Vaskerimaskiner A/S vært forhandler av vaskeriutstyr fra JENSEN-GROUP i mange år – 52 år for å være nøyaktig.

Et godt samarbeid som har utviklet seg mye over tid, men det har alltid vært JENSEN som har utviklet og produsert maskinene , mens salg og service har blitt utført av Botved.

Denne samarbeidsstrukturen er nå fortid, da JENSEN har valgt å etterkomme en anmodning fra de store vaskerigruppene om å bli knyttet direkte til JENSEN. Som et resultat av dette, oppretter JENSEN nå eget salgs- og servicesenter i Rønne, og har derfor sagt opp Botved som forhandler i Danmark.

I Botved har vi imidlertid lenge hatt inntrykk av at vaskerier, både hjemme og i utlandet, ønsker et større utvalg og konkurranse, som et alternativ til den nåværende leverandørstrukturen som i vesentlig grad har vært konsentrert rundt kun to produsenter. Den utfordringen har vi nå valgt å ta opp, og vi kan derfor med stolthet meddele at vi nettopp har signert en partneravtale med VEGA Systems B.V., Nederland. Dette betyr at vi i fremtiden vil være leverandør av vaskeritjenester fra VEGA til hele det nordiske markedet.

VEGA ble etablert i 2001, men er allerede blant verdens største produsenter av vaskerianlegg, med egne moderne fabrikker i Nederland, Tyskland, Kina og Thailand. Til tross for denne størrelsen, drar VEGA nytte av sin meget flate organisasjon, som gjør selskapet meget operativt og åpent for spesielle løsninger tilpasset den enkelte kundes behov.

Valget av VEGA som partner er ingen tilfeldighet, og vi ser frem til å presentere de nye maskinene for våre norske kunder. Du vil oppleve VEGA som en dynamisk og innovativ produsent, som lar oss utvikle og tilpasse løsninger i nært samarbeid med deg.

Sammen med utstyret fra VEGA, tilbyr Botved fortsatt en rekke andre anerkjente produkter, inkludert maskiner fra Smartex og Primus. Vår serviceavdeling vil fortsette å yte service på JENSEN-utstyr, samtidig som reservedeler fortsatt kan bestilles og leveres fra vår deleavdeling.

Samtidig styrker og utvider vi eiergruppen med Svend Gjørup og endrer navn til Botved Systems A/S.

Så kjære kunde; Velkommen til det nye Botved – levert og betjent av kjente fjes.

Med vennlig hilsen

Botved Systems A/S

Claus Linde