Hop til indholdet.

Skal I med til næste år – eller kan I ikke vente så længe?

Tak til de kunder der kom til Oss i Holland, for at besøge Vega Systems og mødte os i slutningen af marts. Vi er utrolig glade for løbende at have en god og tæt dialog med vaskerierne i Skandinavien, så vi kan videreformidle vores viden og samtidig blive klogere på den daglige produktion og udvikling i branchen.

Vi håber at endnu flere vil deltage til næste år – og vi vil meget gerne høre fra jer, hvis I allerede nu tænker at det kunne være interessant at deltage. Dagene bestod af vaskeribesøg og fremvisning af produktionen, kombineret med muligheden for at møde Botved og Vegas team!

Et leverandørbesøg kan tilføre en enorm værdi til jeres virksomhed, i form af kendskab til leverandøren og kendskab til detaljer om produkterne. Et leverandørbesøg er muligheden for at sætte sig ind i nyheder og andre produktionsmåder – blive klogere på udviklingen og din egen produktion.

Hvis I ikke vil vente til næste år, så er I velkomne til at kontakte os – vi er altid interesseret i at tage dialogen med vores kunder, samt at vise vores produkter – enten på papiret eller ved vaskeribesøg/leverandørbesøg.