Hop til indholdet.

slideSom bekendt har Botved Vaskerimaskiner A/S været forhandler af vaskeriudstyr fra JENSEN-GROUP gennem rigtig mange år – 52 år for at være præcis.

Et godt samarbejde, som har udviklet sig meget gennem tiden, men hvor det altid har været JENSEN, der har udviklet og produceret maskinerne, mens salg og service har været udført af Botved.

Denne samarbejdsstruktur er nu fortid, efter JENSEN har valgt at efterkomme et ønske fra de store vaskerigrupper, om at blive knyttet direkte til JENSEN. Som følge heraf opretter JENSEN nu eget salgs- og servicecenter i Rønne, og har derfor opsagt Botved som forhandler i Danmark.

I Botved har vi imidlertid længe haft den oplevelse, at vaskerier, både herhjemme og i udlandet, efterspørger et større udbud og konkurrence, som alternativ til den nuværende leverandørstruktur, der i væsentlig grad, har været koncentreret omkring blot to producenter. Den udfordring har vi nu valgt at tage op, og derfor kan vi med stolthed meddele, at vi netop har indgået en partneraftale med VEGA Systems B.V., Holland. Det betyder, at vi fremover vil være leverandør af vaskerianlæg fra VEGA til hele det Nordiske marked.

VEGA blev etableret i 2001, men er allerede blandt verdens største producenter af vaskerianlæg, med egne moderne fabrikker i Holland, Tyskland, Kina og Thailand. På trods af denne størrelse, gør VEGA en dyd ud af deres meget flade organisation, der gør virksomheden meget operativ, og åbner for specialløsninger tilpasset den enkelte kundes behov.

Valget af VEGA som samarbejdspartner er ingen tilfældighed, og vi glæder os til at præsentere de nye maskiner for vores danske kunder. I vil opleve VEGA som en dynamisk og innovativ producent, der giver os mulighed for, at udvikle og tilpasse løsninger i tæt samarbejde med Jer.

Samtidig med udstyret fra VEGA, tilbyder Botved fortsat en vifte af øvrigt velrenommerede produkter, herunder maskiner fra Smartex og Primus. Vores serviceafdeling vil forsat levere service på JENSEN udstyr, ligesom reservedele fortsat bestilles og leveres fra vores reservedelsafdeling.

Ved samme lejlighed styrker og udvider vi ejerkredsen med Svend Gjørup og ændrer navn til Botved Systems A/S.

Så kære kunde; velkommen til det nye Botved – leveret og serviceret af kendte ansigter.

Med venlig hilsen

Botved Systems A/S

Claus Linde­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­